View Single Post
Vechi 26.04.2014, 13:33:48
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FearGod Vezi mesajul
sa fie marit salariul preotilor ca sa nu mai fie nevoie sa ceara bani de la enoriasi
Citat:
ce mantuire mai este atunci cand esti salariat??
Poti sa fii putin mai consecvent si sa nu te contrazici in cadrul aceleasi postari?

Citat:
intreb pentru ca eu am alte perceptii despre credinta cu adevarat in D-zeu
Pot sa ghicesc? In perceptia ta nu este nevoie de preot pentru a ajunge la Dumnezeu? Ca daca nu ar fi asa ai vorbi din propria experienta nu din experienta mamei, pentru ca tu nu ai nici o relatie cu un preot.

Citat:
Nu prea cred eu ca rugaciunile alea sunt bine primite de D-zeu daca sunt facute pe bani,
Pai asta este parerea ta. Parerea ta despre ceva ce nu cunosti. Sf aP Pavel spune: " Oare nu știți că cei ce săvârșesc cele sfinte mănâncă de la templu? că cei care-i slujesc altarului, de la altar au parte?". Sau din punctul tau de vedere preotii ar trebui sa traieasca cu aer?

Citat:
Nu cer in mod direct dar se stie ca trebuie sa dai si cat,iar preotul nu te refuza ca sa zic asa,e discret.
Daca preotul nu cere, de unde "se stie" cat trebuie sa dai? Oare nu din barfa si tarifele impuse de altii? Exista si exceptii. Dar tu ai generalizat asa ca nu despre exceptii vorbim.

Citat:
E bine ca mai gasesti si asa preoti ei chiar sunt cu adevarat slujiutorii Lui D-zeu ei fac cinste bisericii
Nu doar preotii trebuie sa faca cinste Bisericii. Inainte sa ii judecam pe preoti ca fac si dreg ar trebui sa ne intrebam ce facem noi pentru Biserica. Biserica nu este a preotilor.