View Single Post
Vechi 26.04.2014, 22:32:42
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FearGod Vezi mesajul
1.Nu ma obliga nimeni dar eu vreau sa merg pentru ca sunt crestin ortodox.Biserica nu e a ta nici a mea si nici a preotului,e biserica lui Hristos si acolo au loc toti cei care cred in El si in dreapta credinta ortodoxa
Si de ce credeti ca vi se cuvine totul pe gratis,in Biserica? Doar pt ca preotii au salariu nu inseamna ca trebuie sa fie la dispozitia oamenilor dar ei chiar sunt!
Eu am o ocupatie,sunt platita pt asta dar dupa program nu mai sunt la dispozitia oamenilor,pe cand preotii sunt solicitati zi si noapte chiar daca programul lor a luat sfarsit.

O alta afirmare demna de ras in hohote pe care ati facut-o,a fost aceea in care spuneati ca monahii sunt platiti ca sa duca o viata relaxata,tihnita...

O insuficienta cunoastere a randuielilor BO ii pun pe unii intr-o postura nu prea avantajoasa de a spune prostii si lucruri false.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote