View Single Post
Vechi 08.01.2008, 23:44:51
robertt robertt is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.01.2008
Implicit

Problema mea este nu ca ar fi spus astia ca am aparut de la extraterestri, ci ca au combinat elemente din scrierile religioase aparute de-a lungul timpului, pentru a crea o ipoteza care nu stiu de ce, dar mi se pare credibila.De fapt noi oamenii, prin "lupta" asta dintre bine si rau, dintre Dumnezeu si diavol oricum L-am redus pe Dumnezeu la standardele noastre, L-am personificat si I-am atribut calitati umane. Deci de ce nu ar fi El apropiat de umanitate?Ca tot spune ca ne-a creat dupa chipul si asemanarea Lui.Atunci de ce nu ar fi posibila aceasta poveste?Biblia nu prezinta ceva asemanator cu lupta asta dintre tabere?Apoi cand ne uitam in jurul nostru nu chiar pare ca am evoluat dintr-un stramos comun(nu zic ca am avoluat de unii singuri, ci dirijati, pentru ca altfel nu-mi explic tot volumul asta de informatie)si ca maimutele sunt un fel de veri ai nostri?Pur si simplu parca s-au combinat toate cu sens.Daca nu suntem un experiment al zeilor, ca sa se lupte intre ei, atunci ce rost avem?Cu ce scop ne-a creat Dumnezeu?
Sunt trist ca mi-am distorsionat conceptia despre divinitate, ca nu mai pot sa ma rog cu sinceritate deoarece am impresia ca sunt o jucarie, un experiment si ca Zeului-extrateretru nici nu-i pasa de mine...nu stiu cum as putea sa-mi scot asta din cap, cum as putea sa-mi schimb aceasta parere:(.

Reply With Quote