View Single Post
Vechi 28.04.2014, 11:09:04
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de FearGod Vezi mesajul

Ti se pare ca sfantul Pavel se refera la templu adica statul?? preotii mananca si de la stat si de la templu(enoriasi) despre ce vorbim?? sa se hotarasca de unde mananca,una din doua,eu nu zic sa fie sarantoci dar parca e prea multa lacomie in casa Domnului,vrei sa te insori scoti banul,botez la fel etc
Eu nu zic ca trebuie sa fie sarantoci dar nu-mi place mie chestia asta cu bani de la credinciosi,e suficient salariul de la stat,citeam aici pe forum spunea cineva ca si calugarii au salariu carte de munca pensie,ma intreb si eu ce credinta mai e si asta?? daca e asa de bine hai sa ne facem toti calugari,scapam si noi de stresul vietii de zi cu zi

Matale stii ce salarii au preotii? Hai sa iti spun eu: am un prieten care este preot de cateva luni. Lunar el ia de la protoierie imensul salariu de 30 de lei. Atat ii ramane de luat dupa ce in prealabil i se retin toate contributiile catre bugetul de stat. Pana la 800 de lei trebuie sa completeze din veniturile parohiei. Ghici ce se intampla in luna in care nu are venituri. Exact, ramane cu 30 de lei in buzunar. Mai sunt si cazuri fericite care raman cu vreo 250 de lei, dar asta dupa vreo 10 ani de vechime.
Reply With Quote