View Single Post
Vechi 06.05.2014, 10:44:36
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit nu neaparat un raspuns direct catre Fallen ci generalizat

[quote=fallen;558220]Daca traiesti intr-o familie crestina, normal ca n-are de ce sa-ti pese de gandirea (restului) lumii. Daca insa toata familia face presiuni asupra ta sa accepti gandirea lor ca si normala, fireasca, e cam greu sa te opui.[/QUOTE

Nu sunt de acord :)
Nu avem dezlegare la pacate facute cu buna-stiinta doar pt ca am fi sub"ascultarea"familiei. Nu poti sa faci un avort spunand ca te forteaza sotul;este ca si cum acelasi sot te-ar forta sa omori pe cinevae vecinul de la parter,pe profesoara de engleza sau pe femeia de la lumanari etc...
Oricat de tare am iubi un om trebuie sa-L iubim pe Dumnzezu mai mult si sa nu ajungem sa facem ceva nepermis doar din dragoste sau frica de cineva;daca se ajunge acolo acele relatii ar trebui rupte,daca unii te indeamna sa pacatuiesti fortandu-te prin autoritatea care si-au creat-o asupra ta,ar trebui sa le intorci spatele si sa traiesti liber,asa cum ne-a lasat Dumnezeu.
Crezi ca ai mai putea sa traiesti cu tine insuti stiind ce ai facut?

Eu nu as putea sa ascult de familie cand vine vb de viata mea personala ,mai ales spirituala-in special daca familia nu traieste in spiritul crestin.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote