Subiect: Sunt singura!
View Single Post
Vechi 08.05.2014, 09:53:06
lili13 lili13 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 20.07.2013
Implicit ...

Nu vad nici-o problema in a ma casatorii la 36 de ani. Insa mi-as dori sa fiu mireasa si nu stiu daca o sa se mai cada la varsta aceea sa port rochie alba. (Cred ca numai d-soarele ar trebui sa poarte rochie alba de mireasa, daca intelegeti ce vreau sa spun...) Doar ca la 36 de ani vor creste si pretentiile nu credeti? Si din partea mea si din partea unui posibil sot. Si apoi se pune problema ce am agonisit pana la varsta aceea. Nu stiu cum sa va spun dar in ziua de astazi barbatii vor de la o femeie sa aiba casa ei proprietate personala pe cand mai demult era tocmai invers, sau tot felul de pretentii de natura materiala. Sa te casatoresti la 36 de ani si pana atunci sa nu ai nici-un iubit, nu mi se para incurajator in cazul meu :D Ce o sa creada el despre mine? Sau ce as putea crede eu daca el ar fi in situatia asta? Cred ca la 36 de ani nu vor mai exista prea multi barbati singuri, cel mult divortati, iar eu nu mi-as dori ca prima casatorie sa o am cu un divortat. Doi oameni divortati este altceva. Nu mai spun ca la 36 de ani trebuie sa te grabesti sa faci repede un copil, ori poate tu vrei sa te mai cunosti, si apoi nu e bine numai unul, ideal ar fi doi. Deci faci unul la 38 si urmatorul la 40. Problema e ca la varsta aceasta nu mai ai rabdare, in plus copilul se poate naste cu probleme sau mama sa aiba probleme, nu ma zic ca la 58 de ani tu trebuie sa porti copii in facultate, ori esti aproape de pensie si din pensie in Romania chiar nu iti permiti. Zic toate acestea nu din dorinta de a contrazice pe cineva, de a exagera, de a ma arata prea grijulie sau obsedata de anumite lucruri insa eu m-am nascut cu o problema de sanatate tocmai pentru ca mama a avut o varsta inaintata si drept urmare o sarcina la 36 de ani ar fi cu risc si pentru mine si pentru copil. Ori, nu stiu daca ma va accepta cineva asa sau eventual sa nu avem copii. Insa o sa mai fac pe viitor niste investigatii medicale in acest sens. Uneori ma gandesc ca ar fi mai bine sa nu am copii... insa stiu ca lumea ma va judeca.

In legatura cu aceasta postare nu pot sa ti spun decat *lasa ne...lasa ne*.Intrebarea mea este cu duhovnicul tau ai vorbit despre tot ce ne ai postat noua in topicul deschis?Daca raspunsul este nu,fa o,asculta l si indeplineste sfaturile pe care ti le da.