Subiect: Sunt singura!
View Single Post
Vechi 08.05.2014, 19:10:57
Ana Tr.
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Daca ar proceda asa o fata cu mine ar fi evident ca este complexata de ceva, ca s-au acumulat frustrari si ca este foarte nesigura. Nu cred ca m-ar tenta sa mai incerc ceva.
Nu e vorba ca “barbatii vor femei sigure pe ele”, ci mai degraba “barbatii nu vor persoane nesigure si complexate”.

Nu exista asa ceva. Cu siguranta increderea in sine ii da unei persoane o alta “aura”, are charisma, dar timiditatea nu schimba aspectul fizic si nu face pe cineva urat. Asta este idee autoindusa.

Optimismul este un lucru bun. A trai cu capul in nori, neancorat in realitate este un lucru catastrofal.
Si ce se va intampla daca totusi nu or sa iasa lucrurile ca in vis? Ce se va intampla in cazul nefericit (iti doresc sa nu fie cazul, dar este posibil) in care la 40 de ani ai sa fii singura?
Exact, poate este complexata. Si tu ca barbat ar trebui sa o ajuti sa treaca peste asta daca esti un om asa cum trebuie sa fii. Sau esti cumva omul perfect? Nu ai nici-o rezerva? Nu ai temerii? Ma indoiesc! Cat despre generalizarea ta nu isi are rostul. Un barbat care nu imi accepta slabiciunile si anumite stari pe care unii barbati nu le vor intelege niciodata cu siguranta nu ma merita nici in cele mai bune momente ale mele. Eu vreau doar pe cineva ca si mine, si nu cred ca sunt atat de deosebita sa nu am un corespondent in varianta masculina. Si da, eu vreau un barbat care sa ma sprijine moral foarte mult si care sa fie sensibil, iar un astfel de barbat nu se incadreaza in oala ta: “barbatii nu vor persoane nesigure si complexate” iar acesta te asigur ca exista. Nu de multe ori i-am auzit pe prietenii mei ca ei ar proteja o femeie care se simte nesigura si ar coplesi-o cu complimente daca ar simti-o complexata. P.S: Nu voi fi singura la 40 de ani pentru ca voi ADOPTA un copil in cazul acela. Acum spune-mi cat de tare o sa ma judece Dumnezeu pentru asta! :)