Subiect: Sunt singura!
View Single Post
Vechi 08.05.2014, 19:57:37
Ana Tr.
Guest

Implicit

Si nu vreau sa ma mai transform dupa cum vor altii pentru a le fi pe plac. O singura viata am, este A MEA si vreau sa o traiesc AUTENTIC. Daca eu sunt genul mai romantic si mai sensibila nimeni nu o sa imi ia lucrurile astea ori ce mi-ar spune. Iar daca eu vreau sa pastrez si o anumita doza de ingenuuitate, este alegerea mea. Nu cred ca gresesc sau pacatuiesc gandindu-ma prin cele spuse ca cineva ma va iubii vreodata dar ma doare ca sunt batjocorita. Niciodata nu am inteles de ce oamenii ca mine deranjeaza? De ce ii deranjeaza pe asa zisi oameni "cu picioarele pe pamant"? Cand eu desi sunt desori ranita de insenisiblitatea lor, ma abtin sa ii critic. Cred ca nu este intamplator faptul ca Dumnezeu NU ne-a creat pe toti la fel iar daca eu nu pot fi acceptata aici asa cum sunt si mi se rastalmaceste orice litera cred ca ar fi mai bine sa renunt in a utiliza acest forum, lasandu-ma mult mai trista decat am fost la inceput ... In definitiv am nevoie doar de UN OM si daca Dumnezeu si numai El va crede de cuviinta, mi-l va da la momentul porivit si daca nu cu siguranta ma va alina intr-un fel.

Dar cum spunea... cineva: fiecare om pe care il intalnim vine sa ne spuna, ceva despre noi INSINE.