Subiect: Sunt singura!
View Single Post
Vechi 09.05.2014, 09:37:23
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Guardian, bine punctat. Un om, indiferent de religie/credinta, e un seaman de-al nostru, un Om si el, cu defecte si calitati. Da nu trebuie sa fie toata lumea de acord cu asta; sa nu uitam; suntem oameni toti, avem efecte, calitati, mentalitati diferite etc.

Ana, nu toti barbatii cauta femei cu bani si proprietati personale. Crede-ma, sunt si eu tanara si traiesc printre tineri; am prieteni, aici, cunostinte si nici unul dintre ei nu cauta asta.

Apoi, tu ai prea multe pretentii de la cineva; tu vrei sa fi acceptata asa cum esti, cu defecte si calitati (ca doar esti om) dar tu nu poti accepta pe altcineva daca nu corespunde perfect criteriilor tale; si esti fixata pe tipul asta care, probabil, nici el nu corespunde perfect criteriilor tale (e om si el, are defecte si calitati)
reality check: nu exista perfectiune printre oameni.

Ar trebui sa incepi TU sa accepti oameni asa cum sunt, sa vezi dincolo de aparente si defecte, sa cauti calitatile unui om. Nici tu nu esti perfecta. Nimeni nu este.

Aveai o postare mai jos:
" La modul cum ma jignit AlinB nu a facut-o nimeni vreodata! ... Sunt egoista da? Cand eu aveam doar 10 lei in portmoneu si venea cineva sa imi ceara pentru un copil bolnav si eu ii dadeam 5 lei de acolo! Numai cate animale ale nimanui am hranit eu! Numai pentru cati copii orfani si batrani am plans ca sunt bolnavi si singuri si nu am cum sa ii ajut si tu imi spui ca sunt egoista? ... Cum arat eu? Slaba, sunt foarte slaba tocmai pentru ca ma consum atat pentru toata lumea, pt ca nu ii pot ajuta pe toti! Egoista? Egoista cand eu ma pun pe locul 7 intotdeauna, cand am renuntat de atat de multe ori la lucrurile pe care mi le doream in favoarea altora, cand i-am lasat pe altii sa se folosesasca de ideiile mele numai ca sa fie bine, sa fiu acceptata, ... OK, renunt la toate, dar tu nu stii ca nevoia mea de a iubii in primul rand e asa de mare incat mi-as dori numai sa stea langa mine si atat Niciodata nu as fi egosita cu el! Si cum ti-am scris uiti esentialul si anume ca scriam la un moment dat ca sunt BOLNAVA ! "
Aici pare ca te lauzi; poate nu o faci, dar replica asta a venit dupa e te-ai simtit atat de jignita e Alin, care, de fapt, nu te-a jignit cu nimic. Bucura-te ca mai exista oameni ca el care sa zica verde in fata ce ganeste; astia-s o raritate; sunt singurii care ne mi pot pune pe ganduri.

De ce esentialul este ca esti bolnava? Vrei mila? De obicei cand ai o problema, fie de sanatate, fie de orice alta natura si o subliniezi atat de evident (ai folosit majuscule), omul poate intelege ca vrei mila. Poti sa ne zici despre ce boala e vorba, dac tot ai subliniat ca esti bolnava?

Si printul tau pentru care ai fi in stare sa renunti la multe, poate nu e asa print cum ti se pare tie. Am avut si eu printi din astia si s-au dovedit a fi niste broaste raioase, niste oameni fara caracter, si multumesc lui Dumnezeu ca nu am facut compromisuri si nu am renuntat la valorile mele pentru ei; si uite ca din cauza asta s-au dovedit toti a fi exact opusul persoanelor in care pozau.