Subiect: Sunt singura!
View Single Post
Vechi 09.05.2014, 10:22:39
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana Tr. Vezi mesajul
La modul cum ma jignit AlinB nu a facut-o nimeni vreodata! Eu am povestit ca o tanara fara experienta si visatoare ce sunt ce mi-as dori, niste lucruri absolut firesti si cineva sa vina sa imi spuna ca eu caut placeri? Ce fel de placeri Alin? Nu ti-ar fi rusine sa vorbesti asa cu o fata??? Daca am scris ca as vrea sa fiu sarutata pe frunte inseamna ca sunt hedonista? Sunt egoista da? Cand eu aveam doar 10 lei in portmoneu si venea cineva sa imi ceara pentru un copil bolnav si eu ii dadeam 5 lei de acolo! Numai cate animale ale nimanui am hranit eu! Numai pentru cati copii orfani si batrani am plans ca sunt bolnavi si singuri si nu am cum sa ii ajut si tu imi spui ca sunt egoista? Te vede Dumnezeu Alin pentru nedreptatea pe care mi-o faci! Cum arat eu? Slaba, sunt foarte slaba tocmai pentru ca ma consum atat pentru toata lumea, pt ca nu ii pot ajuta pe toti! Egoista? Egoista cand eu ma pun pe locul 7 intotdeauna, cand am renuntat de atat de multe ori la lucrurile pe care mi le doream in favoarea altora, cand i-am lasat pe altii sa se folosesasca de ideiile mele numai ca sa fie bine, sa fiu acceptata, Cum arat eu? Eu sunt foarte slaba, tocmai pentru ca ma consum atat de mult! Si lumea ma jigneste cateodata si din cauza asta! Da, stiu sunt egoista cu posibilul partener, dar cand l-am cunoscut pe baiatul acela si as fi facut orice din lucrurile frumoase ca sa ii fac pe plac! OK, renunt la toate, dar tu nu stii ca nevoia mea de a iubii in primul rand e asa de mare incat mi-as dori numai sa stea langa mine si atat Niciodata nu as fi egosita cu el! Si cum ti-am scris uiti esentialul si anume ca scriam la un moment dat ca sunt BOLNAVA !
Ceea ce ati spus in aceasta postare cred ca este ceva normal sa va doriti!

Acuma ca sa lamurim anumite aspecte- repet, e posibil sa ma insel, dar ca o parere, cum as vedea lucrurile:

Intr-o casnicie ori relatie, ca si barbat, trebuie avute in vedere ambele aspecte:

-si partea mai pragmatica, in sensul ca sa poti avea un serviciu decent din care sa castigi pentru a asigura un trai decent familiei, mai ales in situatia de azi din Romania. Adica trebuie sa vrei sa muncesti, sa te zbati (nimeni probabil nu cere minuni peste noapte, dar sa vada ca-ti dai interesul), sa nu-ti fie rusine inclusiv sa te duci pe santier (tot timpul am considerat ca la un barbat i sta mai bine la strung sau intr-o meserie tehnico-industriala, decat la birou).

-si cu partea mai romantica.
Pe langa seriozitate, sentimente autentice, respect si intelegere/sustinere reciproca, este cred perfect normal ca atunci cand iubesti o femeie sa procedezi si asa cum a spus initiatoarea topicului ca si-ar dori de la un barbat! Micile gesturile pot conta destul de mult!