Subiect: Sunt singura!
View Single Post
Vechi 09.05.2014, 10:29:25
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Guardian, bine punctat. Un om, indiferent de religie/credinta, e un seaman de-al nostru, un Om si el, cu defecte si calitati. Da nu trebuie sa fie toata lumea de acord cu asta; sa nu uitam; suntem oameni toti, avem efecte, calitati, mentalitati diferite etc.
Ca om este om, fara doar si poate, dar co-religios fara doar si poate nu este decat intr-o vaga si palida masura.
Dar tu ca persoana fara o identitate religioasa prea clara, cred ca ti-e destul de greu sa intelegi asta.

Citat:
Ana, nu toti barbatii cauta femei cu bani si proprietati personale. Crede-ma, sunt si eu tanara si traiesc printre tineri; am prieteni, aici, cunostinte si nici unul dintre ei nu cauta asta.
Nu, desigur, asa cum am spus, pot cauta si la caracterul omului, dar daca si acela e probematic si in spatele unui aparent filantrop se ascunde un om care isi urmareste de fapt o agenda strict personala iar sensibilitatea afisata este de fapt in ultima instanta o referinta iarasi la satisfactia personala e imposibil ca asta sa nu iasa lucurile astea suprafata.
Uneori se vad de la o posta, cei din jur le vad, mai devreme sau mai tarziu, doar persoana respectiva nu, care se crede foarte grozava si o victima a celor din jur.

Sau, desigur, unii barbati pot pur si simplu sa se incurce intre picioarele ei si mai ca totusi au nevoie de o femeie si alta nu e disponibila, mai de una mai de alta, o pot lua de nevasta pana la urma sau macar sa o tina pe post de "posibila viitoare" un deceniu daca nu mai bine.

Citat:
Apoi, tu ai prea multe pretentii de la cineva; tu vrei sa fi acceptata asa cum esti, cu defecte si calitati (ca doar esti om) dar tu nu poti accepta pe altcineva daca nu corespunde perfect criteriilor tale; si esti fixata pe tipul asta care, probabil, nici el nu corespunde perfect criteriilor tale (e om si el, are defecte si calitati)
reality check: nu exista perfectiune printre oameni.
Ar trebui sa incepi TU sa accepti oameni asa cum sunt, sa vezi dincolo de aparente si defecte, sa cauti calitatile unui om. Nici tu nu esti perfecta. Nimeni nu este.
Foarte bine si frumos spus.
Acum asteapta-te sa primesti flori pentru asta.
Cu tot cu ghiveci.

Citat:
Aici pare ca te lauzi; poate nu o faci, dar replica asta a venit dupa e te-ai simtit atat de jignita e Alin, care, de fapt, nu te-a jignit cu nimic. Bucura-te ca mai exista oameni ca el care sa zica verde in fata ce ganeste; astia-s o raritate; sunt singurii care ne mi pot pune pe ganduri.
Oh, multumesc. :)
Sper ca apreciezi si cand fac asta vizavi de tine :))