Ana, la cate pretentii ai (chiar si in gluma) incepe sa devina evident de ce iti este asa dificil sa-ti gasesti pe cineva. Ca ala nu-i bun, ca ala nu stie poezii, ca ala nu are studii, ca matrimonialele nu-s bune ... in felul asta iti vei face rau in continuare, fii sigura de asta!
Este sigur ca felul in care ai fost pana acum nu a dat rezultate si trebuie sa schimbi ceva, treaba cu matrimonialele sa stii ca nu e chiar asa de rusinoasa cum pare, sfatul meu este sa incerci totusi sa postezi o descriere despre tine si sa-ti dai adresa de e-mail.
Sa stii ca nici pe acest forum nu stii daca cei cu care vorbesti sunt sau nu "sanatosi la cap".
Este evident ca vei avea mai multe discutii prin e-mail cu cei care vor vrea sa te cunoasca, nimeni nu te obliga sa te vezi cu ei ... dupa mai multe discutii, daca-i vei pune pe saracii baieti sa recite poezii si sa-ti arate cate diplome au, probabil ca se vor lipsi si ei de orice intalnire ... dar banuiesc ca nu asta era scopul discutiei.
Nu este clar, ca daca ai fi stiut cum sa faci, ai fi avut deja unul sau chiar mai multi prieteni pana acum si nu ai fi virgina ? Nu te supara pe mine, dar cu prejudecati, fara ingaduinta si fara deschiderea necesara, nu prea o sa faci mare lucru ... este alegerea ta pana la urma!
Am sa-ti propun o postare amuzanta pentru saitul de matrimoniale ortodoxe:
"Tinerica, aproape de 25 de ani, pretentioasa, dar corecta, caut un suflet care sa-mi accepte defectele si sa-mi tolereze calitatile, dragut, desteptut si fidel cat se poate ! Cea mai importanta calitate este sa ma gaseasca el pe mine, ca eu pe el nu l-am gasit! Pentru corespondenta trimiteti mesaj la adresa:
exemplu@email.com"
Obs: poti sa-ti creezi o adresa de mail speciala pentru acest tip de corespondenta, pe care sa o stergi cu usurinta daca lucrurile se complica cu unul sau altul ...
Orice drum lung incepe cu primul pas ... mai ales cand este vorba de o relatie de lunga durata.