Subiect: Orori sfinte
View Single Post
Vechi 09.01.2008, 15:07:08
Abell's Avatar
Abell Abell is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.09.2005
Locație: Suceava
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Abell
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sisu
O mica corectie, textul zice "zelos" si nu "gelos", dar asta nu schimba prea mult sensul.
Versiunea Dumitru Cornilescu, va rog verificati acolo corectia
Citat:
Asa este Abell, multumesc ca imi intaresti afirmatiile, si anume ca noi martorii nu credem decit intr-un singur Dumnezeu (Iehova,Yahve, Jehova,Alah,Brahma sau whatever).POti sa-i spui si simplu Dumnezeu sau Domnul, dar sa crezi in El in Unicul)
Interesanta lista dumneavoastra in care pun egalitate intre Yahve = Alah = Brahma = whatever ce ar trebui sa mai pun egalitate?
= satan = lucifer despre care unii cred ca e creatorul....
Cateva versete despre aceasta egalitate aveti?
Citat:
)A urma pe Isus nu inseamna idolatrie.
Corect pentru ca este DUMNEZEU

Citat:
)Cei care l-au urmat pe Noe sau pe Lot, au fost idolatrii ?
Au urmat pe dumnezeu nu pe Noe sau pe Lot. Nu urmez preotul , pastorul ci pe Hristos

Citat:
)Ei au transmis mesajul lui Dumnezeu.
Si credinciosii l-au urmat pe Dumnezeu
Citat:
)Idolatrie inseamna sa te inchini altcuiva sau sa faci chip cioplit (statui, picturi, icoane,etc) si sa te inchini lor.
Idolatrie nu se rezuma ala atat, orice substituie pe Dumnezeu e idol (ideologie, obiect, doctrina)
Citat:
)Oricum fiecare edupa intelegerea lui...
Si intelegerea trebuie sa fie in conformitate cu Scriptura

Citat:
)Joh 14:6,Mat 5:45,Mat 26:39,Joh 5:30,Joh 6:44,Joh 6:65,Joh 7:17,Joh 8:26,Joh 8:28
Frumoase versete si perfect adevarate, le-ati ales pe acelea care vorbesc despre Tatal, (persoana disticta de Iisus Hristos, si Dumnezeu)(Trinitate, termenul pe care il preferati)
[color=red][/color],

Ioan 8:24 *De aceea v-am spus că veți muri în păcatele voastre; căci, dacă nu [color=red]credeți că Eu Sunt[/color], veți muri în păcatele voastre.”
Termenul pentru Eu sunt este YHWH
1 Ioan 5:13 *V-am scris aceste lucruri ca să știți că voi, care credeți în Numele Fiului lui Dumnezeu, aveți viața veșnică.
Credinta in FIUL
si pot adauga inca multe versete, daca dorit le voi da

Inca nu ati raspuns la interbarile puse mai sus, eu inca astept raspuns...
Ati spus ca nu pute-ti deorece forumul nu va permite... putem gasi alt spatiu public in care sa puteti aduce in mod liber argumentele, cum preferati asa este bine.
Pute-ti sa nu raspunde-ti dar asi acesta este un raspuns, (defavorabil pentru dumneavoastra, dar totusi un raspuns)

Numai bine, Florin B

Reply With Quote