Subiect: Sunt singura!
View Single Post
Vechi 09.05.2014, 19:56:25
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Nu. In lumea ei cine nu are aceeasi parere este rau si malitios. Cine nu are aceeasi parere cu ea greseste.
Nu e chiar asa.Dar daca altii sar ca sacalii ,asupra unui om care doreste o parere e normal sa ia pozitie de aparare intr-un fel.
Citat:
Nu si-a pus problema ca ea ar putea gresi.
Eu zic ca daca un om are intrebari, atunci inseamna ca are dileme.
Citat:
Raportarea ei la greseala este de felul "unde am gresit de nu mi s-a intamplat pana acum ce mi-am dorit".
Da.E si normal.Daca un om urmareste un scop, si nu-i iese este normal
sa-si puna intrebari.Se numeste evaluare, re-evaluare asurpa persoanei sale.Auto-diagnostic.Iar daca raman intrebari la care nu are raspuns este perfect normal sa mai ceara si o alta parere.
Citat:
Dorinta si visul sunt centrele universului ei.
Dorinta si visul sunt centrele universului fiecaruia.Unii din noi dorim si
visam sa ajungem medici(poate chiar chirurgi) se ne punem intrebari
cum sa facem sa gresim cat mai putin in atingerea acestui scop.

Altii dorim si visam sa ne facem calugari, preoti iar atunci ne punem intrebari cum sa facem sa gresim cat mai putin in atingerea acestui scop.

Altii dorim si visam sa ne facem o casnicie iar atunci ne punem intrebari cum sa facem sa gresim cat mai putin in atingerea acestui scop.

Si exemplele pot continua...
Este perfect normal sa doresti si sa visezi, sa avem asipiratii.Faptul ca fiecare din noi doreste anumite aspiratii, e dreptul fiecaruia. Pentru asta Dumnezeu a lasat liberul-arbitru.Nu trebuie sa punem la zid pe altii daca
aspiratiile noastre difera.

Last edited by oaie_cugetatoare; 09.05.2014 at 19:59:12.