Citat:
În prealabil postat de Ana Tr.
Multumesc de intelegere! Uite cineva care ma intelege cat de cat sau cel putin imi respecta atat "dorintele" cat si pe mine ca persoana.
La un moment dat aveam o fotografie cu mine la profil, Florin ai vazut-o? :) Ce zici AlinB a vazut-o? Oi fi frumoasa si de aceea tine cu mine :))))
|
Ce pot sa zic decat cu placere! Acum nu stiu cat am reusit sa te inteleg sau sa te incurajez, dar am zis ca om- nu stiu asa imi place, macar cu o vorba buna sa te incurajezi! Nu imi place sa ma reped sa judec omul - mai ales ca nu-l cunosc! Poate asa suntem noi moldovenii mai "sentimentali"- atat la caz de suparare (cand suferim) cat si la caz de bucurie (cand ne place sa auzim o sarba sau o hora)
Din pacate fotografia cu tine nu am vazut-o, iar in legatura cu ce a zis AlinB: aici eu nu il judec, si e bine sa nu te afecteze ce a zis x sau y, iar cu "gura lumii"- pai sa vezi intr-un oras mic ca Husul unde fiecare se stie cu fiecare si "radio sant" functioneaza ireprosabil! Nicioadata nu trebuie sa te afecteze ce zice lumea, deoarece lumea nicioadata sau foarte rar te-ar ajuta la greu!