Subiect: Sunt singura!
View Single Post
Vechi 09.05.2014, 23:19:57
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana Tr. Vezi mesajul
Nu, eu hranesc animalele de pe strazi.
Ca pisicele sa se ingrase si sa nu mai caute soareci si cainii sa muste strainii.
Un suflet marinimos, am inteles :)

Citat:
Cat despre subiect... hmm grasut, cat de grasut? :D Poate as accepta un pupic dar atat. :)) Baiatul de care am fost ultima data indragostita (cred ca nu trebuie sa declar si cand a fost asta si de cati am fost indragostita, nu? :D) :))) are cu 60 de kg mai mult ca mine, deci are 110 si mi-a placut si imi place si o sa imi placa :D
Si ala care urma sa fie preot ortodox, banuiesc ca 120 iar baremul limita la romanticoase incurabile este 110.

Citat:
Eu cred ca am mentionat acolo ca nici nu stiam ce religie are si ca nici nu mi-a trecut prin cap ca nu ar fi ortodox, el fusese initial ortodox, si apoi asta se numeste minciuna prin omisiune, ca nu mi-a spus. Adica el visa la preotime si catolicii (nu se casatoresc? din cate stiu eu...)
Aia romano-catolici nu, aia greco-catolici da.
Nu ti-ar strica nitica catehizare, si nu pentru asta, dar se pare ca ai alte prioritati "culturale".
Romanticoase, desigur.

Citat:
si cu mine cum ramanea? Si nu vreau sa critic dar era complexat, se credea urat, simteam asta si il incurajam fara sa ii spun direct bineinteles si eu normal ca nu il vedeam urat. Nu ajungeam la casatorie pentru ca ma contrazicea din orice si pentru ca pentru el femeia era mai mult un obiect, un obiect care face mancare, copii, un obiect stralucitor in societate dar totusi nu asa incat sa il eclipseze pe el. Eu am fost foarte toleranta, de cate ori ne certam eu ziceam: Iarta-ma, hai sa facem sa fie bine, sa nu ne facem sa suferim Si apoi chestia cu afectiunea (afectiunea, atentie nu... placere) mi-a taiat-o din prima: momente foarte rare si scurte de tandrete, si ma cenzura enorm. Daca un adolescent (da, da adolescent 16-18 ani) imi spunea ca sunt draguta el imi spunea ca imi place de respectivul tanar... Si cum nu a tinut la mine, ca nu renunti si nu te comporti asa atunci cand tii la cineva, nu am inteles niciodata manifestarile acestea. Ori el se temea de ceva ce tocmai el facea. La o adica el m-a abordat pe mine. Nu am inteles niciodata daca prefera o alta fata de ce a luat legatura cu mine? Ca sa ma compare?
Si dupa relatia asta iti pare rau ca s-a terminat?
Chiar ca n-ai habar ce vrei, de la pretentii vecine cu absurdul la toleranta extrema pentru absurd.
Si la 26 ani, asta e destul de problematic.

Profesional cum o duci?