Subiect: Sunt singura!
View Single Post
Vechi 10.05.2014, 00:18:42
Mandea77 Mandea77 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.12.2013
Religia: Ortodox
Talking

Ana, initial am crezut ca vrei raspunsuri la o anumita problema. Se pare ca tu ai si solutii, de ce ai mai deschis subiectul ?
Mai ai un pic si ne dai lectii de cum sa ramai virgina pana la 70 de ani! Tu, cand ai deschis subiectul, la ce te asteptai, credeai ca vorbesti cu niste calugari cumva?

Viata reala este mult mai dura,... toti barbatii sunt niste po... si toate femeile sunt niste cu... cam asta e in viata reala, restul sunt exceptii ... Ha, ha, ha ... sunt nevoit sa fiu colateral de acord cu oaia cugetatoare!

Tu de fapt vrei niste confirmari la o decizie de-a ta, dar nu stii cum sa formulezi intrebarea?

Stii cantecul ala: "of, of, ... ce dor, ce chin, ce jaleee,... pe la poarta dumitaleee" cam asta e cu tine, ... jale mareee!

Nu trebuie sa ne aduci aminte pe ce forum suntem, ca subiectul topicului deschis de tine are legatura cu o anumita dimensiune a realitatii ... definita de lipsa a ceva ce-ti doresti tu ... dar nu prea iese la socoteala!

Noi (de pe acest forum) nu avem nici o vina ca tu esti singura, fara prieten, la 25 de ani si fara solutii la aceasta problema ... nu crezi ? Cred ca esti destul de orgolioasa si cu greu vei putea sa accepti ca lumea se vede si altfel de cat cum crezi tu ...

Era un banc pe vremuri in care exista o anumita "invatatura" la un moment dat, ceva de genul: "Eu ti-am dat-o, ca sa o dai, nu s-o duci cu tine-n rai!" ... asa ca nu mai pierde timpul, lasa prejudecatile, .... "ceea ce nu te omoare te face mai puternica!"

Viata e complexa, Ana Tr. cum e?
I la patrat este egal cu minus unu, facem o conventie?
Dar un om la patrat? La om nu se aplica? Ah, ce pacat ... ce frumoase erau numerele complexe, ca si viata, ... o conventie!

Last edited by Mandea77; 10.05.2014 at 02:05:52.