Citat:
În prealabil postat de Mandea77
Ana Tr., poti sa ramai virgina pana la adanci batraneti, ca doar nu e bine sa pacatuiesti ... si mai pune mana si citeste si tu carti din care sa-ti faci o minima educatie sexuala, ca ti-ar prinde bine. Te mai miri ca nu ai prieten la 25 de ani, acum este evident de ce ... la cum gandesti, ce pretentii mai ai ? Eu cred ca o sa ramai singura ... si asta e pacat!
Mergi mai degraba pe matrimoniale ortodoxe, nu mai sta, ca-ti sta norocul ... tu esti singurul tau dusman!
|
Eu initial am crezut ca faceti glume proaste. Cred ca ati gresit forumul.
In primul rand fecioria nu e tot una cu virginitatea, dar asta e alta mancare de peste. In al doilea rand, cum puteti sa intrati pe site ortodox si sa spuneti unei crestine, mai mult sau mai putin inaintata duhovniceste, sa intre pe matrimoniale si radeti de ea ca nu se culca cu barbati?!
Nu pe internet se gaseste sotul sau sotia, ci in viata reala. Si nu, nu sexul este cel care ii face pe oameni sa vina impreuna si sa stea impreuna. Daca ar fi asa, nu ar mai exista divort si tineri distrusi si fizic si sufleteste. Educatia aia care ne-a transformat intr-un neam de desfranati si slabanogi poate f.bine sa nu existe.
Puterea vine din feciorie, nu din desfranare. (fecioria nu se rezuma la trup)