View Single Post
Vechi 11.05.2014, 14:00:37
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Posibil insa sa nu ne indemne totusi la o lupta, un razboi fizic, deschis, violent, mai ales in cadrul familiei. Cum ar fi daca fiecare din noi s-ar certa si si-ar parasi familia, sau ar fi alungat, sau daca conflictul s-ar isca la locul de munca si am fi dati afara? Am ajunge toti cersetori si boschetari? Sau am ajunge internati cu forta la nebuni? Pe mine una cand s-a intamplat de m-am certat deschis cu toata lumea, familie, prieteni, m-a sfatuit duhovnicul sa ma potolesc si sa-i las in pace. Ei sunt multi, noi suntem singuri. Cand ne vom trezi abandonati in vreun spital, ne vom ruga de ei sa vina sa ne ia inapoi, si poate va fi mai rau, ca in disperare de cauza diavolul ne va convinge sa ne lepadam de Cristos si de credinta noastra. Poate ca dracii nu trebuie provocati, mai ales cand suntem mici si nepregatiti. Bine, nu s-a pus concret problema sa ma constranga sa fac avort sau alt pacat mare, dar in acest caz nu stiu ce sfat concret ar fi putut sa-mi dea cineva, unde sa ma duc (sa fug) si ce sa fac, cum sa ma descurc cu copil si fara sprijinul familiei... Cateodata zic ca poate m-a ferit Dumnezeu sa nu se intample asta, stiind ca n-as putea face fata, dar in trecut de ce nu m-a ferit si a trebuit sa fac pacate?

Last edited by fallen; 11.05.2014 at 16:44:42.
Reply With Quote