Citat:
În prealabil postat de Mandea77
Ia spune mai inteligentule care este rationamentul ala de-l intelegi strict dumneata?
|
Nu-l inteleg doar eu. Il mai inteleg unii, cert este ca nu-l intelegi tu. Asa ca de ce sa ne pierdem vream amandoi: eu sa iti explic si tu sa citesti ce nu intelegi?
Citat:
Poate te-o intelege si pe tine careva de pe forum,
|
Acum eu nu am pretentia sa ma intelega pe mine nimeni, am pretentia sa inteleaga lumea invataturile Bisericii. Si cine vrea poate intelege. Dar ti-am mai spus nu am pretentia ca tu sa intelegi.
Citat:
altii decat "pretenii" tai frustrati.
|
Nu inteleg (clar este o bariera de comunicare intre noi) ce vrea sa insemne prieteni intre ghilimele. Sunt sau nu prieteni? Dar trecand peste partea asta neimportanta cum ai dedus tu ca cine intelege ce spun eu este frustrat? Poate frustrat esti tu ca nu prea ai argumente in a-ti sustine ideea. Apropos care era aia? Ca Biserica sustine sexul in afara casatoriei? Sau ca Biserica greseste cand este impotriva sexulului in afara casatoriei?
Citat:
Probabil ca pentru cei ca voi este mai buna masturbarea si nu va da batai de cap.
|
Deja suna a catalogare. Dar de unde stii tu cum sunt cei ca “noi”?
Referitor la afirmatia ta, poate mai afli si tu ceva, si masturbarea este un pacat si practicarea ei este impotriva invataturilor Bisericii.
Citat:
cred ca va dati seama cat intuneric este in mintea acestora.
|
Eu imi dau seama cat de intuneric este in mintea ta.