View Single Post
Vechi 11.05.2014, 21:21:55
Jennyy
Guest

Implicit

Cristi,
din pacate am devenit nepasatori... Iata un exemplu concret (asta-s eu, iubesc 'concretul").. Tu esti un luptator..un glas ce striga in pustie (unde e poporul??)..dar cine asculta?
Zilele trecute am ramas cateva minute pe un canal oarecare de televiziune. Era vorba despre o scurta trecere in revista a canditatilor la alegerile parlamentare.
La sfarsit s-a vorbit despre Iulian Capsali. Prezentarea a fost ceva de genul.... independent.... fara prea multe sanse nefiind sustinut de niciun partid politic...
Acum, spun eu, dupa mintea mea.. fratilor daca l-ar vota pe acest om fie si numai PREOTII si tot ar avea un atuu in fata multor candidati! dar din pacate...nu am gasit prea multi parinti care sa sustina decenta, moralitatea acestui om.
ce sa mai spunem de crestini? Suntem tara ORTODOXA! Dar din pacate ortodoxa in statistici..
cand stiu cat de greu am strans cele 15 semnaturi pe care le-am trimis...imi vine sa emigrez.. sincer! Ortodox pe hartie si cam atat ( din pacate)!
Are dreptate Octavian Paler..am devenit o tara de nepasatori..asta a reusit sa faca din noi "vremile"......

Last edited by Jennyy; 11.05.2014 at 21:51:16.
Reply With Quote