Citat:
În prealabil postat de Mandea77
Eu consider ca esti o fata perfect normala si ai tot dreptul de a te bucura de viata.
|
In traducere: sa ai relatii sexuale in afara casatoriei.
Pentru ca geniul profetic presupune ca fara doar si poate te masturbezi deci oricum pacatuiesti, macar sa pacatuiesti cu mai mult folos.
Citat:
Daca ai avut ghinionul pana acum sa te intalnesti cu "sectanti" si nu cu oameni normali, probabil ca intelegi cat este de usor sa schimbi macazul ...
|
Cred ca dintre toti, tu esti cea mai nefericita experienta in acest sens.
Probabil ai uitat ce ti-a
TIE scris fata?
Citat:
În prealabil postat de Ana Tr.
Mai bine ti-ai pastra sfaturile pentru tine! Regret ca dintr-un subiect asa frumos, unii au ajuns sa il transforme in ceva urat, dezgustator chiar! Sunt .... dezamagita si ... nu mai spun cum, de ce am putut gasi aici!
|
Citat:
Deziluzia ta legata atat de calitatea discutiei cat si de membrii acestui forum (crestin) este pe deplin justificata, dar asta nu trebuie sa te descurajeze in vreun fel.
|
Daca n-ai priceput, era cel mai mult legata de tine care o trimiti ca parte a "moralei ortodoxe" a carui exponent esti, sa aiba "multipli parteneri sexuali" in cautarea celui ideal.
Sigur, n-as putea spune ca n-a fost o surpriza si pentru mine, cred ca esti unul din cei mai "performanti" troli care i-a avut forumul pana acum.
Citat:
În prealabil postat de Mandea77
Este de pereferat sa incepi sa cunosti sexual cat mai multe persoane si sa-ti alegi persoana cu care te potrivesti cel mai bine sexual. Nu este pacat sa-ti cauti parteneri sexuali pacat este sa nu faci nimic pentru a scapa de singuratate.
|
... prin orice mijoloace.
Scopul scuza mijloacele, nu-i asa?