Subiect: Sunt singura!
View Single Post
Vechi 12.05.2014, 12:23:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mandea77 Vezi mesajul
Eu consider ca esti o fata perfect normala si ai tot dreptul de a te bucura de viata.
In traducere: sa ai relatii sexuale in afara casatoriei.
Pentru ca geniul profetic presupune ca fara doar si poate te masturbezi deci oricum pacatuiesti, macar sa pacatuiesti cu mai mult folos.

Citat:
Daca ai avut ghinionul pana acum sa te intalnesti cu "sectanti" si nu cu oameni normali, probabil ca intelegi cat este de usor sa schimbi macazul ...
Cred ca dintre toti, tu esti cea mai nefericita experienta in acest sens.

Probabil ai uitat ce ti-a TIE scris fata?

Citat:
În prealabil postat de Ana Tr. Vezi mesajul
Mai bine ti-ai pastra sfaturile pentru tine! Regret ca dintr-un subiect asa frumos, unii au ajuns sa il transforme in ceva urat, dezgustator chiar! Sunt .... dezamagita si ... nu mai spun cum, de ce am putut gasi aici!
Citat:
Deziluzia ta legata atat de calitatea discutiei cat si de membrii acestui forum (crestin) este pe deplin justificata, dar asta nu trebuie sa te descurajeze in vreun fel.
Daca n-ai priceput, era cel mai mult legata de tine care o trimiti ca parte a "moralei ortodoxe" a carui exponent esti, sa aiba "multipli parteneri sexuali" in cautarea celui ideal.

Sigur, n-as putea spune ca n-a fost o surpriza si pentru mine, cred ca esti unul din cei mai "performanti" troli care i-a avut forumul pana acum.

Citat:
În prealabil postat de Mandea77 Vezi mesajul
Este de pereferat sa incepi sa cunosti sexual cat mai multe persoane si sa-ti alegi persoana cu care te potrivesti cel mai bine sexual. Nu este pacat sa-ti cauti parteneri sexuali pacat este sa nu faci nimic pentru a scapa de singuratate.
... prin orice mijoloace.
Scopul scuza mijloacele, nu-i asa?