View Single Post
Vechi 12.05.2014, 13:14:13
EzioAuditore
Guest

Implicit

Acum trei ani am fost la Prislop si am vizitat manastirea. Coincidenta sau nu am intalnit o maicuta mai in varsta care mi-a zis ca l-a cunoscut pe Arsenie Boca, si m-a intrebat de unde vin. I-am zis Bucuresti si am auzit "va fi distrus de un cutremur mare" si mi-a captat atentia. Am discutat vreme de vreo 20 de minute in care mi-a spus mai multe profetii pe care nu o sa le divulg aici, si am vorbit si de pictura de la Draganescu, mai exact despre acea inviere diafana pictata de parintele Arsenie. Explicatia pe care mi-a dat-o a fost ca parintele i-a spus ca in omul Iisus se afla nu numai Fiul cat Tatal si Duhul Sfant. Iar invierea reprezinta slava Tatalui in care va veni. Ca a avut dreptate sau nu,m-a pus pe ganduri si de aceea am si intrat aici in discutie si am pus intrebari.

Meditand am realizat ca nu am nici un drept sa stau eu si sa disec diferite aspecte legate de mesia. Este Dumnezeu si Om si e de ajuns pentru mine ca informatie si revelatie. Este o tacere si daca se poate meditatie.

Va multumesc pentru explicatii, si daca am suparat sau deranjat pe cineva imi cer scuze.
Reply With Quote