Subiect: Sunt singura!
View Single Post
Vechi 12.05.2014, 16:51:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Nu sexul ci sexul ca viciu, sexul ca patima, sexul care o ia inaintea dragostei, moralitatii, a dragostei fata de celalt si fata de Dumnezeu.
Stiu, notiuni noi, greu de digerat pentru tine.

Mai usor sunt de digerate bloguri de atei a caror naravuri se pare ca le-ai imprumutat.

Pana una alta, uite o bucatica de Catehism Ortodox, care ar trebui poate sa fie mai usor asimilabila pentru tine:

Citat:
Ne putem face partasi si de pacatele altora?

Da, si iata cum:
1) Cand poruncim altora sa pacatuiasca (Matei 2, 16);
2) Cand dam sfat altora sa pacatuiasca (Ioan 11, 49-50);
3) Cand indemnam la pacat;
4) Cand ne invoim la pacatul altuia (Fapte 22, 20);
5) Cand tacem si nu infruntam pe cel ce pacatuieste (Pilde 29, 24);
6) Cand trecem cu vederea si nu pedepsim pe pacatosi;
7) Cand ascundem si aparam pe pacatosi (Luca 11, 47-48);
8) Cand incuviintam pacatele altora (Rom. 1, 32);
9) Cand dam prilej de sminteala spre pacat (Luca 22, 3-6).
In masura in care luam parte la pacatele altora, sta si vina si raspunderea noastra.
Dar, mai presus de ferirea de pacat, datoria crestinului este sa duca o viata morala.
Ia sa vedem, cate ai reusit sa bifezi pe topicul asta?
2,3,8,9? 4 din 9?
Nu stai rau deloc...daca ti-ai propus sa ajungi in Iad.

Citat:
In anul 2014 sa sustii ca nu trebuie sa faci sex inainte de casatorie, pentru ca te-a invatat pe tine nu stiu ce biserica (protestanta, adventista, calvina, etc)
Ba chiar Biserica Ortodoxa invata asta, uite o noutate fantastica pentru tine.

De fapt cred ca suferi de ceva tulburare amnezica, uneori recunosti ca este pacat, alta data spui ca vai, este "ceva sectar" chestia asta.

Citat:
"Erezia nu poate nicicând înlocui adevărul și nici nu poate face lucrarea lui. Concepția papală despre căsătorie nu este decât o formulă sterilă și rigidă. Nu are puterea de a inspira și de a transforma, fiindcă este goală și lipsită de iubire. Nu Îl cunoaște nici pe Dumnezeu, după cum nu cunoaște nici omul. Premiza sa fundamentală, potrivit căreia actul conjugal este un păcat, a fost considerată eretică de Sf. Vasile, diabolică de Sf. Ioan Gură de Aur și a fost condamnată de Sinoadele Bisericii."
Continua sa oferi pentru prostiile indrugate, argumente dintr-o discutie care nici nu are loc (decat daca pentru tine, monologul este discutie, ceea ce nu m-ar mira).

Sunt sigur ca ai sa impresionezi...prin incoerenta ta.
Dar lasa ca mai gasesti tu niste glume de care razi doar tu, ca sa-ti dai dreptate si aere de superioritate.

Serios, e o problema medicala de acum.
Tu erai ala care avea o problema cu psihologii?
Am o veste pentru buna pentru tine: poti sari de psiholog, mergi direct la psihiatru.

Last edited by AlinB; 12.05.2014 at 16:56:55.