View Single Post
Vechi 13.05.2014, 17:36:20
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Se poate spune ca si acum stau "la comun" :). Si la serviciu sunt la comun, impart spatiul cu cineva, si nu e tocmai ok, ba chiar mi-a provocat cateva crize, pt ca uneori are impresia ca ea e stapana acelui loc, cand defapt nu are nici un sfert. De ex o deranjeaza pe ea si pe clientii ei, cand imi aduc mie furnizorii mai multa marfa si se poarta nepoliticos. Au avut cateva schimburi de replici, mi-a zis mie sa bag seama sa nu mai treaca pragurile cu liza, si mi-e frica sa nu le interzica sa mai intre in magazin, sa lase marfa la usa. Si iarasi revin : unii poate sunt mai indreptatiti sa ne maltrateze, pe considerentul ca ori ne sunt sefi, ori proprietari ai spatiilor unde locuim/ lucram, ori au functii mai importante, ori aduc bani mai multi in firma sau in casa, pecand altii o fac pt ca au mai mult tupeu si vor sa se impuna, sa nu fie luati ei de prosti, sa faca impresie la sefi sau la clienti, chiar daca nu sunt indreptatiti sa faca asta, nefiind cu nimic mai presus ca noi ceilalti :).
Reply With Quote