Citat:
În prealabil postat de stefan florin
drept divin de a conduce...tu auzi ce aberatii spui?
asa este. Dar pe un premier cine il poate opri de a se certa cu regele sau cu familia acestuia? In Romania TOTUL este posibil
din acesta troaca comuna a iesit si "printisorul" Radu Duda. Si tot nu mi-ai spus CUM ar aduce regalitatea acest staif de care tot vorbesti. Dupa cum stii si tu, un rege domneste (de multe ori) degeaba si NU guverneaza. Cei care ne guverneaza acum, vor guverna si cu un rege in fruntea tarii. Tot astia vor da legi proaste, pe care NIMENI nu le vor respecta. Asa ca, un rege NU ar schimba NIMIC in Romania. Bratienii, Iuliu Maniu s-au dus demult. Acum un rege s-ar procopsi cu Victor XEROX Ponta, Crin Antonescu, Lenuta Udrea si restul, care ne vor guverna in continuare.
Mihai are cultura imprimata in el de Carol 2, care nu mai are nevoie de comentarii la cat de "bun" a fost si care numai germanica nu a fost, si a mamei lui care a fost grecoaica. Asa ca de unde atata cultura germana? Si apropos CUM va imprima el in romanii corupti de vreo 70 ani de comunism cultul muncii si disciplina germana, pe care NU stiu daca am avut-o vreodata. Vorba: " sa moara capra vecinului" e specifica poporului roman si nu poporului german
povesti nemuritoare amice! Aceste legaturi politico-diplomatice de care tot vorbesti ca le-ar fi avut Romania pe timpul monarhiei s-au vazut la conferinta de pace de la Paris din 1946 cand Regatul Unit (alaturi de intreg Occidentul) ne-a aruncat in bratele lui Stalin. Nimeni nu te iubeste (ma refer la vecini) daca nu are nimic de castigat
omul sfinteste locul, si nu forma de guvernare al tarii. Si Statele Unite este republica si uite unde a ajuns cu acesta forma de guvernare. La fel pot spune si despre Franta sau Italia. Nu forma de guvernare aduce bunastarea unui popor, ci cetatenii care alcatuiesc acel popor.
ps: un presedinte rau il poti schimba atunci cand ii expira mandatul. Ce te faci atunci cand ai un rege rau? Te las pe tine sa-mi raspunzi la acesta intrebare.
|
Sunt multe aspecte pozitive in argumentatia mea,din pacate dvs, le reluati nedumerit pe unele pe care le-am explcitat,saftul meu e sa mai cititi istoria adevarata ,nefalsificata de slugoii bolsevismului si,ca un roman,adevarat cum sper ca sunteti sa reinodati firul normal tarii !
ROMANI REAINODATI FIRUL FIRESC AL TARII : REGALITATEA !!!
NU VA LASATI AMAGITI DE PROPAGANDA COMUNISTOIDO-BOLSEVICA CARE NE-A RETEZAT EVOLUTIA FIREASCA PRIN VIOL ISTORIC !!!