View Single Post
Vechi 14.05.2014, 13:35:10
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 2458386286 Vezi mesajul
"Nu, e doar interpretarea ta, persoanala si mai ales subiectiva.

Sigur, ai si tu dreptul la o credinta a ta, fie ea si anti-religioasa.

Problema este ca, asa cum e foarte putin probabil sa gasesti pe cineva care sa se oboseasca sa incerce sa ti-o schimbe, tot asa a ta e nula, chiar vorbind doar dpdv al comunicarii, pentru ca ceea ce crezi ca stii nu poti transmite unuia care se situeaza la polul opus al convingerilor, n-ai nici argumentele nici pedagogia necesara pentru asa ceva.

Mai mult chiar, prin atitudine, din start te-ai descalificat pentru dialog, cel putin pe acest forum si probabil ca stii ce inseamna asta si ce urmeaza. "

Am expus anumite idei , asta e tot.

Și oricine vrea să fie creștin,ortodox, sau orice, îl incurajez să facă așa cum simte.

Prietene, nu toti avem timpul necesar sa citim prostii expuse pe un ton incisv in lipsa de argumente.

Poti sa le expui in alta parte, cum zice Dragos.
Sunt destule forumuri unde poti fi apludat pentru ele.
Vezi aia cu yoga, MISA, etc. aici consuma inutil spatiu de stocare.

In plus, trebuie sa mentinem o atmosfera civilizata, daca tu te apuci si spui ca e prost crestinismul doar pentru ca e parerea ta sau a pacaliciului de Osho si eu zic ca amandoi sunteti prosti ca asta e parerea mea, rezolvam ceva?
Nu facem decat sa cream o atmosfera tensionata si atat.

P.S.: Osho, Rolls-Royce Guru, poate nu asa mult, ca spre deosebire de tine a scris si vorbit pe bani grei.

Sigur, esti liber sa-ti alegi invatatorii, dar sa nu zici pe urma ca ai avut o "karma" proasta, ci sa stii ca de la liberele tale alegeri ti se trage.

Last edited by AlinB; 14.05.2014 at 13:47:46.
Reply With Quote