Subiect: Copiii
View Single Post
Vechi 15.05.2014, 11:57:18
Monnis Monnis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.06.2012
Locație: București
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 2458386286 Vezi mesajul
......
Dacă nu înțelege părerea ta (pe care ține minte, NU trebuie să o respecte. trebuie să respecte doar ceea ce spune inteligența lui)
.....
Dacă e pe stradă și o mașină vine în viteză și el nici nu a observat-o, desigur că îl tragi repede să eviți pericolul. Dacă el îți va zice "de ce m-ai tras, că eu nu vroiam!", atunci îl impingi la loc în stradă, dacă asta e ceea ce dorea. Dacă el vrea să fie călcat de mașină - adică a înțeles care e pericolul, și totuși alege să intre în el - atunci e libertatea lui, nu ai nici un drept să-l sechestrezi sau să-l pedepsești "pentru binele lui".
....
"Citi copii ai crescut tu?asta din curiozitate te intreb."
Nu am crescut nici unul, însă am fost educator de copii și am experimentat varianta cu libertatea, și rezultatele sunt extraordinare.
......
Nu aveți de ce să vă simțiți atacați sau amenințați de câteva postări pe forum, pentru că ele nu vi se adresează vouă.
Am selectat doar cateva din marile aberatii pe care le deversati pe forum. Sunteti cu creierul spalat, e clar ("detergentul osho"), altfel nu ati debita cu nonsalanta asemenea prostii (gen "eu nu am crescut nici un copil, dar e normal sa-ti impingi copilul in fata masinii, daca el isi doreste asta").
Sper ca Dumnezeu sa va lumineze, cumva, sau macar, in marea Sa intelepciune, sa nu va aduca in preajma copiilor, fiindca sunteti chiar periculos.

Last edited by Monnis; 15.05.2014 at 13:03:39.
Reply With Quote