Citat:
În prealabil postat de 2458386286
Nu sunt mai deștept decât nimeni, dacă eram deștept nu intram aici. Asta e o dovadă că nu sunt deștept
|
De cand sunt eu pe forum am observat ca marea majoritate a celor ce nu sunt ortodocsi intra pe forum ca sa ii invete pe ortodocsi despre ce stiu ei, indiferent ce este (si aici intra si ecumenismul si new-age, care nu resping ortodoxia sau crestinismul). Aproape toti cred ca stiu mult mai multe decat ortodocsii. E evident ca nici tu nu ai intrat ca sa aflii mai multe despre ortodoxie, sau macar pentru un dialog, ci pentru propagarea conceptiilor asiatice. Deseori se spune ca practicile pagane, asiatice, nu tin de religie, asta e ceva nou, sunt idei new-age. Ceea ce spui tu tine de religiile asiatice, atat ca dogma, cat si ca practica. E ca si cum am spune ca rugaciunea crestina nu tine de crestinism, e doar asa ceva ce nu tine de vreo religie, si un ateu se poate ruga la Iisus sau Maica Domnului. Toate aceste practici tin exclusiv de religiile pagane asiatice, chair daca sunt prezentate ca simple practici.