View Single Post
Vechi 10.01.2008, 05:09:32
ancah
Guest

Implicit

Am simtit o mare usurare, citind ca nu a avut loc Sf. Liturghie comuna. M-am convins ca Biserica Ortodoxa se tine departe de ecumenismul modern, de care am fost avertizati de catre multi Sf. Parinti, despre care am tot vorbit.

Intrebarea mea este acum: sa insemne acest lucru, ca BO va fi intotdeauna exclusa de la activitatile ecumenismului modern, adica de la "salata de religii", cum spunea cineva aici pe topic? Oare Romania va fi exceptata de la toate relele, care vor veni peste omenire si care sunt descrise in cap. 13 din Apocalipsa:

"Si i s-a dat ei (fiarei) gura sa graiasca semetii si hule si i s-a dat putere sa lucreze timp de patruzeci si doua de luni.
Si si-a deschis gura sa spre hula lui Dumnezeu, ca sa huleasca numele Lui si pe cei ce locuiesc in cer.
Si i s-a dat sa faca razboi cu sfintii si sa-i biruiasca si i s-a dat ei stapanire peste toata semintia si poporul si limba si neamul." (Apocalipsa 13,5-7)

Desigur, daca acele vremuri nu au venit inca, ele vor veni, caci scris este in biblie ca vor veni, atunci putem fi siguri ca este adevarata venirea lor.
Deci putem fi chiar atat de siguri ca nu se va intampla nimic cu Biserica, avand in vedere ca "i se vor inchina ei (fiarei) toti cei ce locuiesc pe pamant, ale caror nume nu sunt scrise, de la intemeierea lumii, in cartea vietii Mielului celui injunghiat" ?
Putem fi linistiti in aceasta privinta, trebuind sa ne concentram numai asupra noastra, a credintei noastre, pentru a putea face fata vremurilor,+ care vor veni, de le vom prinde sau nu?

Reply With Quote