View Single Post
Vechi 18.05.2014, 23:02:30
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Deocamdată inima mea rezistă, dar nu-mi pot da seama acum ce-mi va aduce viitorul. Am aflat, printre altele, că moartea mi-a luat urma și depinde numai de mine dacă mă va prinde în lasoul ei sau nu. Eu aș fi adăugat că în primul rând depinde de voia lui Dumnezeu, dar ipoteza aceasta nu prea intră în calculele medicilor.

Poate o să zâmbiți când vă spun că cel mai important leac pentru problemele mele, în opinia medicului care m-a luat în grijă, este nesimțirea. Desigur, nu e vorba de lipsa a bunului simț, ci de indiferență, răceală, insensibilitate la tot ce mi se întâmplă mie sau altora. În ce măsură se împacă recomandarea asta cu viața duhovnicească poate îmi spuneți voi, că eu nu-mi dau seama în acest moment.
Incerc sa-ti raspund si eu. Orice problema poate fi lasata in grija Mantuitorului si a Preasfintei Sale Maici fara sa ne facem procese de constiinta ca n-am facut nimic sau ca suntem prea nesimtiti. Daca ne incredintam viata si problemele noastre sau ale celorlalti lui Dumnezeu, puternic este El sa ne arate mila Sa. Repeta ,,Faca -se voia Ta!" in toate si nu te gandi sa rezolovi tu problemele pe care Dumnezeu are de gand sa le rezolve intr-un mod anume. Gandind astfel, nu devii insensibil, ci mai intelept. Nu uita: E Tata e la carma!

http://ortodoxiacopiilor.blogspot.ro...-la-carma.html

Iertarea din inima a celor care ne-au gresit e un alt medicament pe care si eu l-am gasit mentionat intr-o carte scrisa de un medic. Se inlatura astfel tensiunile interioare.

Last edited by antoniap; 18.05.2014 at 23:06:37.
Reply With Quote