View Single Post
Vechi 19.05.2014, 21:18:45
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Am si eu o singura curozitate (aia cu credeai ca nu se prinde nimeni ca esti tot tu nu este o curiozitate pentru ca stiu deja raspunsul). De ce ti-ai facut doua conturi?
Te-ai gandit ca daca te baneaza pe unul ramai cu celalalt sau este "metoda ta de a aduce dovezi" ca nu esti singurul care are anumite pareri? Deocamdata nu ti le sustii decat tu cu multiplele tale personalitati. Ca data trecuta vorbeai despre tine la persoana a 3-a am inteles, dar acum ai evoluat: iti raspunzi si iti dai dreptate singur. Tot mai crezi ca nu ai nevoie de tratament de specialitate?
Te referi la mine? Scuze, dar sunt nou pe site-ul acesta. Nu stiu la cine te referi.

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
Si acum, Facerea e mai greu de inteles cumva, trebuie tratata alegoric ?
Dumnezeu nu stia ca vor trece anii si oamenii se vor schimba, nu vezi ce nu are sens ce afirmi?
Nu, dar Dumnezeu stia ca o sa evoluam destul de mult ca sa intelegem alegoriile din Biblie. Acum are sens?

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
Iuliu46, faptul ca putem numi prin conventie "gravitatie" un mecanism pe care nu-l intelegem este una, dar de aici pana la a impune ca unica aceasta denumire (e inregistrata la OSIM ?) pentru acest fenomen, e cale lunga. Putem numi cum vrem aceasta "forta", nu asta este problema.

Nu este gresit sa spui ca gravitatia nu exista. Faptul ca gravitatia este o iluzie nu este afirmatia mea, se pare ca "Erick Verlinde, fizician si matematician celebru, care si-a legat deja numele de "teoria stringurilor" (supersimetria universurilor paralele), agita lumea academica din Statele Unite printr-o serie de conferinte in care face bucati teoria gravitatiei."

Sunt multi alti cercetatori de calibru care contesta gravitatia ... ei nu trebuie socotini nici fraieri si nici de partea religiei, ei afirma ca teoria este gresita si banuiesc ca se bazeaza pe demonstratii matematice complexe (in spatii n dimensionale) cand fac aceste afirmatii si nu pe niste sofisme ieftine.
Deci pana la urma problema este la interpretarea acestei forte, nu la existenta ei in sine, nu?

Last edited by abaaaabbbb63; 19.05.2014 at 21:22:20.