Citat:
În prealabil postat de IonJohn
Eu propun sa ramanem la topicul threadului. Ce parere aveti de miracolul de la Fatima?
|
O sa te ajut eu, pentru ca daca nu iti spun adevarul ar fi un pacat. Am scris aici despre Fatima, dar si despre toate minunile catolicilor de la Schisma.
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ima#post540153 Iti dau o veste proasta, nu numai la Fatima nu a fost decat o aparitie a ingerilor cazuti, dar si toate minunile catolicilor sunt false, sunt minuni ale ingerilor cazuti. Dupa Schisma si adoptarea ereziilor au pierdut harul si legatura cu Dumnezeu. De aproape o mie de ani sunt doar o organizatie umana, de fapt un stat. Pentru ca nu mai aveau har si minuni divine au devenit atrasi in influentati de aratari si vedenii ale ingerilor cazuti, care pot face si ei minuni. Iar BC nu este biserica, doar se substituie adevaratei Biserici a lui Hristos, ducand in eroare milioane de oameni, care poate ar fi venit altfel in adevarata Biserica.
Tu, lepadandu-te de Biserica, deci si de Hristos (desi toate cultele spun ca sunt cu Hristos, inclusiv secte obscure), ai facut cel mai mare pacat, apostazia, care evident ca nu te mai duce la mantuire, daca nu il lepezi si revii in Biserica.
Domnul sa te ajute!