Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Am tot dreptul sa pun ortodox, pentru ca sunt botezata ortodox. Ba cred in Dumnezeu, dar nu in Dumnezeul ala nemilor si crud pe care il vad unii ortodocsi.
Oare pe tine chiar te reprezinta eticheta de ortodox?! Oare pe cati ciar ne reprezinta etichetele pe care le avem?
|
A fi botezat nu e suficient. Nu iti garanteaza mantuirea care (matale spuneai) nu e obiectivul tau. Cel ce spune ca nu are ca scop mantuirea, nu e crestin.
Citat:
În prealabil postat de albert
Corinusha, desigur ai fost botezata, credinta in Dumnezeu nu ti-o poate lua nimeni, cu atat mai putin acest individ care numai duh ortodox nu are. Oricate pacate ai avea, daca ai credinta se vor ierta de Dumnezeu cu ajutorul Parintelui duhovnic.
Un ortodox niciodata nu va sfatui pe nimeni sa renunte la Dumnezeu, doar dracul, sub diverse forme face asta tot timpul, el este singurul care se bucura atunci cand un crestin renunta la Dumnezeu.
|
Arata-mi unde i-am cerut eu sa renunte la Dumnezeu? Eu i-am cerut sa renute la o eticheta care nu o reprezinta. Credinta ei nu e ortodoxa. Nici macar nu cunoaste ortodoxia. Ia citeste matale unde spune sora noastra ca Biserica e doar o institutie umana. Noi marturisim ca Biserica este Trupul lui Hristos. Sesizezi marea diferenta de abordare?