View Single Post
Vechi 23.05.2014, 15:01:51
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Religia: Ortodox
Thumbs up

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Va multumesc pentru recomandarea dvs si incurajat de bunavointa dvs o sa va fac o marturisire:calugarii sunt principalul meu punct de interes din crestinismul rasaritean.Ar trebui sa va spun o lunga poveste ca sa argumentez de ce dar nu este nici locul si nici momentul,dar am mers prin lume si istorie pe urmele lor,daca ma pot exprima asa,oarecum imperfect.Doua aspecte insa va pot spune,cat de cat clare:am cunoscut cativa,aici sau prin lume si au fost intalniri exceptionale,din multe puncte de vedere.Pe viitor,cand voi putea, voi incerca sa aprofundez acest tip de dialog dar ramine de vazut cand si cum.Va mai pot spune ca la anul voi merge sa-i vad pe cei copti,fiind foarte interesat de anumite aspecte.Asadar,in viitor,aria mea de apreciere si analiza se va mari si sper ca se va si aprofunda.Acestea fiind spuse,si intrucat sunt perfect paralel cu tema topicului si nefiind decat un anonim fara importanta,va rog sa-mi permiteti sa ma retrag din discutie.Va doresc toate cele bune,multumesc pt dialog si sfaturi si Domnul sa va calauzeasca.
Si eu va multumesc pentru timpul acordat si sper sa am si altadata deosebita placerea sa discut cu Dvs. Felicitari inca o data pentru modul in care va raportati la credinta, sunteti un exemplu pentru multi care se dau "crestini" pe acest forum. Anonimi si fara importanta suntem toti in anumite privinte ... asa este.

Last edited by AlbertX; 23.05.2014 at 15:09:44.