View Single Post
Vechi 23.05.2014, 23:02:45
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Nu or fi tembeli aia care fara nici o baza voteaza "raul mai mic" (eu tot incerc sa caut raul mai mic, dar nu-l gasesc)? Sau aia care voteza sperand, fel fara nici o baza, ca poate astia (care de fapt sunt aceeasi) or sa fie altfel? Sau aia care chiar cred in minciunile unora?

Si cu ce ma ajuta pe mine ca exista si oameni de bine atat timp cat nu se pot manifesta?

Cum? Il angazjeaza pe Luta?
http://www.youtube.com/watch?v=gY23ao4N_Vs

De ce i-ai vota pe unii despre care nu stiu nimic?
Stim de obicei ca politicienii nu fac chiar tot ce promit,insa uneori se intampla sa mai faca cate ceva...
Te intreb : esti multumit de cum functioneaza spitalele in Romania ?
esti multumit de politie ? dar de sistemul de educatie ?
esti multumit de nivelul preturilor la alimente ???

solutia votului este una foarte simpla !!! chiar la minte cocosului !!!

trebuie votat partidul care e cel mai anti-sistem,adica acel partid care propune cele mai radicale reforme si schimbari in institutiile statului dar si in mediul economic !!!

dupa cum ,bine putem observa aproape toate partidele se tem sa pronunte cuvantul fatal : reforma, si schimbare deoarece oamenii insisi sunt speriati de aceste cuvinte !!!

cati oare dintre medicii spagari si lenesi ,vor dori sa nu mai lucreze la stat ci la patron intr-un sistem privat,de unde nu mai poate lua nici o spaga ?!
Bucurosi nevoie mare !!!
Dar burtosii din politie si aia cu setele multe pe umeri ce au salarii de sute de milioane pa luna,ca sa nu faca ...mai nimica ?!!

Singurul care si-a mai racit gura despre reforme a fost Basescu ! Si de asta a si fost dat jos, si suspendat, si a si peirdut alegerile de acu doi ani !!!

In concluzie : SA NU SE SCHIMBE NIMICA IN TARA ASTA !!!
Reply With Quote