View Single Post
Vechi 23.05.2014, 23:22:12
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
Lucian008, tu ai inteles ce ai vrut sa zici ? Ia mai citeste odata ce ai scris mai sus, cu atentie !
Lasa ca nu am scris pentru tine si nu ma astept sa intelegi.

Citat:
Incerc si eu sa inteleg cu logica aia proasta, ca alta n-am:
Nu incerca pentru ca nu o sa iti iasa.

Citat:
"Nu stim noi ca pentru ca s-a nascut hindus" - ce facem pana la urma, stim sau nu stim ca s-a nascut hindus ? Nu stim noi ca pentru ca s-a nascut ? E foarte clar ... nu stim !
Esti prost, nesimtit sau orb. Alege si tu varianta si spune-ne si noua ca sa stim. Eu nu te-am facut in nici un fel. Dar te las sa alegi pentru ca nu ai alte variante.
Am sa expic totusi ca sa inteleaga si unii oameni cu un nivel foarte redus de inteligenta (te exclud pe tine pentru ca tu tot nu ai sa poti sa intelegi).
Nu stim unde va merge, in iad sau rai, cel care s-a nascut hindus si nu i s-a propovaduit evanghelia.
Si daca simti tu nevoia sa recunosc ca am gresit (dar se intelegea pentru cine vroia sa inteleaga) trebuia sa pun o virgula dupa "Nu stim noi ca".

Citat:
"si nu a avut ocazia sa cunoasca crestinismul," - aha, am inteles ca nu a cunoscut crestinismul, ca nu a avut ocazia. Deci unii hindusi au avut ocazia sa cunoasca crestinismul, altii nu ... iar in acest caz presupunem ca el nu a avut ocazia ... asa si ?
Ai vrut sa spui ceva aici? Daca ai vrut sa spui ca nu exista hindusi carora li s-a propovaduit crestinimul si hidusi carora nu li s-a propovaduit este clar care este nivelul tau. Bine, oricum este clar si fara.

Citat:
"dar a facut cele ale firii merge in Iad" - dar a facut cele ale firii (si) merge in iad ? (cu i mare la iad ? ce respect au unii pentru iad, hopaaa, ce interesant ... ) afirmi sau te intrebi, ca nu e foarte clar ?
Esti un nesimtit. Contesta cu argumente ca nu esti un nesimtit. Oricum ti s-a terminat si a 3-a viata. Si ai sa intelegi tu ce inseamna asta.
Asa pot sa analizez orice fraza si pot sa scot ce vreau eu din ea.

Citat:
Lucian800, esti prea profund si logic pentru acest topic, usor, usor, iti poti depasi limitele ... cu un pic de exercitiu.
Nu. Repet, esti tu prea nesimtit.

Citat:
Lucian, te rog sa ne lasi sa discutam despre pacatul desfranarii ... a cata oara ?
Nu cred ca ai sa poti sa mai discuti in curand nimic nici pe userul asta. Si poate te inveti minte si stai in banca ta fara sa iti mai faci cont pe aici.

Last edited by Lucian008; 23.05.2014 at 23:37:29.
Reply With Quote