Citat:
În prealabil postat de Lucian008
... Sa ti-o repeti dupa banare.
|
Cine sapa groapa altuia cade singur in ea, chiar daca (nu) se considera ortodox.
Lucian00, imi cer scuze daca te-am suparat,... sfatul meu ar fi sa folosesti un limbaj civilizat si sa fii mai atent pe viitor.
Citat:
În prealabil postat de Lucian008
In schimb i-ar putea interesa sa stie cu cine vorbesc. I-ar putea interesa pe oameni sa stie cand vorbesc cu un ipocrit. I-ar putea interesa sa stie ca vorbesc cu unul cu credinte deviante (de la invataturile Bisericii). Asta ar putea interesa.
|
Deci dupa tine,
daca citez din Sfantul Ioan Casian sunt un ipocrit si am o credinta devianta de la invatatura Bisericii ??????
"Desfranarea este sinonima cu pacatul curviei ???. Restul sunt interpretari tendentioase ale tale." asa ai afirmat ??????
Chiar incepe sa-mi fie jena de afirmatiile tale. Lucian00, NU-ti cer sa-ti fie rusine, stiu ca nu te raportezi la acest sistem valoric.
Sa revenim la topic, te rog inca si inca si inca o data ... sa ne lasi Lucian00.
Desfranarea este ceva despre care merita discutat, este foarte de actualitate si interesant subiectul. Poate si altii credeau ca si tine ca
desfranarea este ceva sinonim cu pacatul curviei, dar dupa cum ai citit mai sus se refera la mult mai mult.
Mai multe despre pacatul desfranarii se pot citi aici -
http://www.revistateologica.ro/pdf/15%20petcu.pdf
Sfatul meu este ca mai intai sa cititi cartea de mai sus si abia pe urma sa faceti comentarii. Eu am citit-o deja.
O recomand tuturor celor care doresc sa se fereasca sau sa scape de patima desfranarii folosind invatatura ortodoxa.