View Single Post
Vechi 24.05.2014, 11:17:54
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Sa dea Dumnezeu sa ai dreptate, ca daca nu, e invers, adica minunile ortodoxiei sunt cele facute de ingeri cazuti si tot ce ai mai scris acolo. Si cate sanse sunt si sa nu a dreptate... pentru ca n-o sa-ti poata demonstra nimei exact care dintre BC si BO a fost prima. Si degeaba im ziceti de schisma, pentru a inca nu se stie care de care s-a departat...
Daca deschideai link-ul de pe forumul catolic vedeai ca eu am argumentat, nu doar am afirmat, nu spun doar pareri personale pe care le dau axiome apoi. Aici e link-ul: http://www.forum-catolic.cnet.ro/vie...p=57096#p57096
Pe scurt, toate minunile ortodoxe sunt la fel ca cele din primul mileniu, minunile catolice sunt diferite de minunile crestine si sunt la fle cu cele din religiile pagane, date de ingerii cazuti. Acum intelegi?
Nu a fost BC sau BO prima, in primul mileniu a fost o singura Biserica, in care era si cea din Apus si cea din Rasarit. Si in credinta avem date, nu doar pareri. Aceste cunostinte trebuie citite, de exemplu in meseria ta nu te accepta nimeni daca ai doar pareri si nu ai studiat. Nu trebuie neaparat facultati, ci citit cate ceva. Si revelatia e informatie, informatie care trebuia aflata.

Last edited by catalin2; 24.05.2014 at 11:27:40.
Reply With Quote