Subiect: Casnicie curata
View Single Post
Vechi 27.09.2006, 13:33:53
gusti gusti is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de floaredecolt

sunt multi care ar dori acest pas minunat in viata, casnicia nascuta in iubirea si lumina credintei ;

am crezut si eu in el, am crezut ca iubirea si credinta in Hristos va face din viata mea o : "lumina" , insa din pacate nu am ales bine partenerul, iar acum stau la cumpana de drumuri si de viata, si ma rog ca Domnul sa-mi mai dea a doua sansa !M-am schimbat mult in cei 9 ani de viata traiti cu el , in care am mers inainte zi de zi cu speranta ca maine se va risipi cosmarul , si poate pana la urma se va risipi...acum lumina Lui ma face sa simt zilele ca exista si altfel decat le-am simtit pana acum si ca si eu exist pentru a le simti si merit !
pentru floarea de colt
Nu am inteles prea bine mesajul tau . Ce inseamna a doua sansa?
Apoi inca un lucru:
Zilele exista si altfel decat le-am simtit. Nu inteleg la ce te referi.
Cat priveste fraza Casatoria este sacul cu pacate. marita-te si ia-l in spate cred ca problema casniciei trebuie privita si ca un corectiv. Venim pe lume fiecare cu anumite lucruri rele, e zestrea noastra genetica si nu numai. Unii au un bagaj mai consistent, mai mare, altii au foarte putine lucruri de indreptat. Lucrurile rele trebuie sa dispara din sufletul nostru. Si cum sunt ele distruse . Simplu. Oamenii din jurul nostru vor face acest serviciu. Un simplu exemplu. o persoana nervoasa ia in casatorie alta persoana si ea destul de nerabdatoare. Amandoi sunt precum bilele intr-un carusel care ciocnindu-se una de cealalta se slefuiesc.
Reply With Quote