O sa intervin si eu pentru a spune o parere personala. Eu unul nu cred in "noroc". "Norocul" este un termen dat de oameni pentru o situatie care tine de intamplare. Daca arunci cu un zar este o intamplare sa pice pe 1,2,3,4,5 sau 6. In concluzie, totul tine de intamplare, si nicidecum ca o persoana are mai putin sau mai mult "noroc"...
Parintele Cleopa are cu totul alta poveste despre "noroc", ca fiind un drac, in trecut oamenii aduceau jerfe umane acestui drac, considerat zeu in acel timp... Mai multe despre asta va recomand sa cautati pe google "Idolul noroc - Parintele Cleopa" , sau ceva de genul. Sa fiu sincer, alte scrieri nu am mai citit despre acest drac numit "noroc".
Referitor la jocurile de noroc, consider ca nu e un lucru bun, de ce? pentru ca in primul rand e un mare pacat de cei care dau drumul acestor jocuri de noroc, deobicei sunt inselatorii, din aceasta cauza nici nu sunt legale in foare multe tari. In al 2-lea, acesti oameni se folosesc de naivitatea oamenilor de a se imbogatii peste noapte. In al 3-lea rand, acesti oameni care vor sa se imbogateasca peste noapte, din atitudinea lor rezulta ca nu sunt fericiti cu viata care le-a dat-o Dumnezeu, ceea ce este mai mult decat au nevoie.
Dar as avea o intrebare, atunci cand faci "pariu" cu o persoana apropiata pe anumite nimicuri, excluzand banii, doar pentru amuzament, cum este?
|