Citat:
În prealabil postat de Lucian008
Lasa tu vrajelile ieftine si adune citate unde Sf Nicolae Velimirovici sustine ca Adam a facut pacatul desfarnarii in rai si ca Hristos a dat putere preotilor sa judece oamenii.
In plus, pentru cultura ta generala, ortodoxia nu are papi si persoane infailibile.
|
La cat tupeu aveti, ce sa mai zic ? Esti hipnosis ? Pai daca pentru tine desfranare e doar curvia !
Pentru sectanti ca voi sunt "vrajeli ieftine citatele din Sf Nicole Velimirovici" ??? Mai sectantule ametit si mai devreme, ti-am dat o carte intreaga din care nu ai catadicsit sa citesti, cand sustineai ca desfranare e doar curvia si restul sunt doar "baliverne" iar eu ti-am dat chiar citatele, dar te-au cam durut ochii si nu le-ai mai citit. Ia mai citeste-le inca o data:
După Sfântul Ioan Casian, formele desfrânării, sunt:
- actul sexual împreunarea cu un partener;
- masturbația și scurgerea nocturnă, descrise eufemistic ca (desfrânare) fără a atinge o femeie și denumite și necurăție;
- desfrânarea în minte și în inimă.
Atunci când unirea sexuală se produce în afara contextului ei spiritual și se practică numai pentru desfătarea simțurilor, inevitabil ea îl mutilează pe om, pervertind profund ordinea firească a raportului său cu Dumnezeu, cu sine însuși și cu aproapele.
Dar ia si cartea si pune mana si mai citeste - http://www.revistateologica.ro/pdf/15%20petcu.pdf
Unde am pomenit eu de "papi si persoane infailibile" mai perspicaciule ? Noapte buna ... asa fac indienii ... nani.
Sectantii se pare ca au ceva foarte neclar in minte, ei amesteca tot felul de credinte dupa cum cred in capul lor, papii cu ortodoxia, credintele cu stiinta, este evident ca nu le e usor ... ati observat mai sus cateva exemplare.