CristianR, tu nu esti de acord cu credinta Bisericii, ca pamantul are 7522 de ani si ca totul a fost facut in 6 zile ?
Ca vad ca asta insinuezi indirect ... esti ortodox cumva sau doar simpatizant ? Si tu esti un sectant travestit ?
Care este rostul acelor insinuari "subtile", ca cutare X ar fi cutare Y, ca ala se plictiseste sau nu, asta e scopul discutiei?
Sfatul meu este sa te abtii pe viitor si sa comentezi daca ai ceva de spus referitor la subiect. Abordarea asta infantila si fara un minim de respect fata de regulile dialogului, arata ca ai o problema emotionala si nu mai poti sa gandesti rational.
Am vazut ca sunteti un grup: CristianR, AlinB, etc ... care considerati ca acest forum va apartine, ca acest spatiu este al vostru, ca voi sunteti "stapani" aici, ca voi stabiliti cine e bun si cine e rau ... probabil ca nu va dati seama cat sunteti de penibili cand faceti aceste lucruri.
Va reamintesc ca pe orice forum, dezbaterea este strict in lumea ideilor iar atacul la persoana este doar un mod abject care demonstreaza doar incapacitatea si neadecvarea la dialog a celor care-l practica. Dar daca atat poate-i duce mintea, ce sa le facem acestor indivizi superperspicaci, asta e nivelul lor, propun sa-i scuzam anticipat pe acesti "sectanti" penibili.
Citat:
În prealabil postat de CristianR
Mă gândesc că interlocutorul fidel al lui AlbertX nu se plictisește din cauză că este, de fapt, unul și același.
|
Nu te mai gandi, ca la fiecare act de gandire mor milioane de neuroni, se distrug legaturile neuronale si e pacat ... de tine.
Despre "undele gravitationale" ai ceva de zis ? Daca nu te intereseaza subiectul ... valea !