Citat:
În prealabil postat de AlbertX
In primul rand faci niste afirmatii fara acoperire.
1. De unde stii tu ca "marea majoritate" a profesorilor si oamenilor de stiinta nu contesta gravitatia ?
A fost facuta o statistica in acest sens ? Nu este suficient sa afirmi ce crezi, mai trebuie sa si demonstrezi, nu crezi ?
2. Faptul ca tu personal consideri ca ar fi absurd ca gravitatia sa nu existe este nerelevant. Demonstreaza tu ca exista !
Ce parere am despre ei ? Timpul va demonstra ca "gravitatia cuantica" sau "undele gravitationale" sunt teorii pur matematice fara fundament si fara legatura cu realitatea tridimensionala (3D) pe care o putem percepe. Multe se vor schimba in urmatoarea perioada ... in mai putin de 10 ani.
|
N-a fost facuta statistica pentru ca nu e nevoie. In conditiile in care 99.999% accepta gravitatia, nu vad rostul. E ca si cum ai face o statistica pe subiectul "E cerul albastru?".
Poti demonstra si singur. Da drumul unui pix. Cade? Da? Gravitatie. De aceea legea gravitatiei este numita "LEGE" si nu teorie, pentru ca nu e posibil sa o contrazici.
Abia astept sa vad ca in 10 ani, se va descoperi ca gravitatia nu exista. As pune un pariu, dar nu stiu daca in 10 ani imi voi aminti de el.