View Single Post
Vechi 29.05.2014, 20:48:05
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Religia: Ortodox
Lightbulb

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Si in plus, daca "ortodoxia" si "crestinismul" ar fi tinut de crezul ca pamantul are doar 7522 de ani, atunci Biserica Ortodoxa ar avea mult mai putini adepti....
Crestinii ortodocsi au urmatorul Crez:

Cred într-unul Dumnezeu, Tatăl Atotțiitorul, făcătorul cerului și al pământului, al tuturor văzutelor și nevăzutelor.
Și într-unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu unul născut, care s-a născut din Tatăl mai înainte de toți vecii. Lumină din Lumină,
Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat; născut, nu făcut, cel de-o ființă cu Tatăl, prin care toate s-au făcut.
Care pentru noi oamenii și pentru a noastră mântuire s-a pogorât din ceruri și S-a întrupat de la Duhul Sfânt și din Maria Fecioara, și s-a făcut om.
Și s-a răstignit pentru noi în timpul lui Ponțiu Pilat, a pătimit și s-a îngropat și a înviat a treia zi, după Scripturi. Și s-a suit la ceruri și sade de-a dreapta Tatălui. Si iarăsi va să vină cu slavă, să judece viii și morții, a cărui Împărăție nu va avea sfârșit. Sinodul Întâi Ecumenic de la Niceea (325)

Și [cred] întru Duhul Sfânt, Domnul de viață făcătorul, care din Tatăl purcede, care împreună cu Tatăl și Fiul este închinat și slăvit, care a grăit prin prooroci.
Într-una sfântă, sobornicească și apostolească Biserică, Mărturisesc un Botez spre iertarea păcatelor, Aștept învierea morților și viața veacului ce va să vină. Amin. Sinodul al doilea Ecumenic de la Constantinopol (381)

Biserica Ortodoxa afirma ca azi suntem in anul 7522 de la Facerea Lumii care s-a infaptuit in 6 zile (de cate 24 ore)

Daca nu esti de acord cu cele de mai sus NU esti ortodox, e foarte simplu, poate ca ai fost botezat ortodox, dar nu este suficient acest lucru ... din pacate pentru tine.

Daca crezi in Big-Bang, in miliarde de ani lumina si evolutionism, poti sa te numesti orice dar nu ortodox.

Protestantii, catolicii si sectantii cred in prostiile astea cu Big-Bang-ul, evolutionismul si miliardele de ani lumina ...

Last edited by AlbertX; 29.05.2014 at 21:02:51.