View Single Post
Vechi 29.05.2014, 22:00:59
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Religia: Ortodox
Talking

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Negi ca Geneza e la fel la toate versiunile de Crestinism? Imi pare rau, dar cred ca ar trebui sa te documentezi un pic in legatura cu asta.
abaaaabbbb63 imi pare rau pentru tine, nu credeam ca ai un nivel atat de redus de intelegere ... dar daca spui tu ca trebuie sa ma mai documentez, asa o sa fac ... noapte buna !

Mai citeste inca o data, poate pricepi si tu in cele din urma din ceea ce citesti ... sau ai nevoie de traducator ?

Neoprotestanții greșesc de trei ori față de Biblie când:

- afirmă că ortodocșii și protestanții au aceeași Biblie
- afirmă că fiecare om poate să înterpreteze Biblia după bunul său plac
- limitează creștinismul la o carte, în timp ce Sfântul Evanghelistul Ioan spune: "Dar sunt și alte multe lucruri pe care le-a făcut Iisus și care dacă s-ar fi scris cu de-amănuntul, cred că lumea aceasta n-ar cuprinde cărțile ce s-ar fi scris. Amin" (Ioan 21, 25). Cele nescrise au fost transmise prin tradiția apostolică, din generație generație și reprezintă o mai mare valoare decât ceea ce numesc sectarii "cartea cărților".

extras din articolul publicat de Octavian Racu in Ortodoxia.md

=> abaaaabbbb63 ori esti neoprotestant ori habarnist, ca ortodox nu esti sigur ! Nu te mai forta ... e foarte clar.

Faci parte dintr-o secta din care nici nu stiai ca faci parte, secta habarnistilor neocrestini de ziua a opta

Last edited by AlbertX; 29.05.2014 at 22:08:18.