29.05.2014, 22:39:27
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Lucian494
•Si voi, dupa ce ati auzit Cuvantul adevarului (Evanghelia mantuirii voastre), ati crezut in El si ati fost pecetluiti cu Duhul Sfant care fusese fagaduit (Efes.1:13)
Nu se vorbeste de nici un Botez de nici o Mirungere nimic sau poate greșește Biblia...mda așa credeam și eu învățături omenești.
Dacă un hindus crede si-L mărturisește pe Hristos nu mai e hindus e creștin. Chiar nu înțeleg ce încercați să spuneți. Cum să fie și hindus și creștin?
|
Poate ai raspuns si pentru asta:
Citat:
"Eu sunt pâinea vieții. Părinții voștri au mâncat mană în pustie și au murit. Pâinea care se coboară din cer este aceea din care, dacă mănâncă cineva, nu moare. Eu sunt pâinea cea vie, care s-a pogorât din cer. Cine mănâncă din pâinea aceasta viu va fi în veci. Iar pâinea pe care Eu o voi da pentru viața lumii este trupul Meu. Deci iudeii se certau între ei, zicând: Cum poate Acesta să ne dea trupul Lui să-l mâncăm? Și le-a zis Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veți mânca trupul Fiului Omului și nu veți bea sângele Lui, nu veți avea viață în voi. Cel ce mănâncă trupul Meu și bea sângele Meu are viață veșnică, și Eu îl voi învia în ziua cea de apoi."
|