View Single Post
Vechi 30.05.2014, 10:05:55
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian494 Vezi mesajul
Și eu ce-am zis aici?

Din cîte am înțeles faceți referire la prorocie.Faptul că Duhul Sfânt a vorbit prin intermediul unor oameni de-a lungul istoriei în privința unor anumite lucruri este just.
Ceea ce este important este că toate prorociile trebuie să fie în perfectă armonizare cu ceea ce Dumnezeu a vorbit prin Duhul Sfânt profeților prorocilor apostolilor și cel mai important trebuie să fie în armonizare cu ceea ce Isus Hristos a învățat.

Ceea ce vreau să spun este că fie tradiție fie o simplă carte trebuie să fie în conformitate cu Biblia iar cultul icoanelor al rugăciunii pentru sufletele morților al moaștelor nu e precizat în Biblie .

Ceea ce de fapt vrei sa spui, este ca trebuie sa fie in armonie cu traditia ta religioasa care de-a lungul istoriei a respins aprioric elementele sus mentionate, in procesul de separatie de secta de origine.

Stii ca istoria doctrinei tale nu coboara mai mult decat pana la Luther, da?

Si unde scrie in Scriptura ca lucrurile care nu-ti sunt tie pe plac trebuie sa fie precizate in mod expres?
Oare voi nu derivati destule invataturi si practici care nu sunt prezente explicit in Scriptura?

Last edited by AlinB; 30.05.2014 at 10:08:52.
Reply With Quote