un update la acest thread:
Verisoara cu pricina s-a imbolnavit pe la inceputul lui Februarie de ceva destul de banal(candidoza bucala)-pe sistem nervos dar ea o dezvoltat o adevarata psihoza in jurul acestui"eveniment".
S-a ajuns la episoade de nebunie in care ii acuza pe parintii mei de intentii malefice -ajungand pana acolo incat le-a spus ca i-au pus aceasta ciuperca in mancare sau bautura cand a fost in vizita pe la ei,sau a luat-o de la cainele parintilor ba chiar din vesela si tacamuri ,presupunand ca ambii au aceasta boala. Asa ca se ducea pe la ei si le cerea sa-si scoata limba afara sa vada ea daca nu cumva arata ca si a ei...sa dovedeasca astfel ca nu a luat boala de acolo...
Ce rabdare mai au si batranii astia ai mei...daca eram eu chemam direct salvarea si politia ,depinde dupa caz ,deoarece in cele mai multe cazuri nebuna devenea violenta,tipa,urla,trantea.
Ce nu le-a facut pe durata a catorva luni???!!!!??? Cate urlete,acuzatii si blestematii nu le-au auzit urechile?
Pt ca ei nu faceau nimic si stateau ca prostii in fata scandalurilor ei,am pus eu mana pe telefon si am vb cu ea,spunandu-i ferm ca va trebui sa sun politia sa intervina daca nu se potoleste in a-mi hartui parintii!Culmea in urma acestei interventii s-a potolit cam inca o luna,dupa care s-a apucat sa ma sune direct si sa-mi lase mesage lacrimogene s-o ajut,sa-i raspund...
Am rezistat tentatiei si nu i-am raspuns iar la scurta perioada de timp dupa aceea facand o noua criza( a nu-stiu-cata)parintii ei au chemat salvarea...
Medicul de pe salvare si-a dat seama imediat ca este treaba de psihiatrie acolo,i-a administrat niste calmante si dusa a fost internata,la spital.
Familia ei ascunde orice informatii despre ea,ceea ce presupune ca este internata acolo unde ii este locul,la nebuni...
Sa tot fie o luna dupa ce a fost internata si tot nu stim nimic de ea,nici ei nu vor sa raspunda la tel,iar tel ei este vesnic inchis.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|