Mari probleme in familia asta...
Cand o sun pe mama in Romania, imi spune numai ticalosii.
Batai intre rude,scandaluri,blesteme,ticalosii,barfe,smenuri,h otii(furturi de obiecte sau bani),imprumuturi care nu sunt onorate si cate altele.
Centrul atentiei sunt intotdeauna ai mei,verigile slabe care nu stiu sa iasa din nivelul de victime.
Mama a fost la tara acum o saptamana,pt a ajuta cu reparatia sobelor nefunctionale si in urma unui conflict verbal cu fratele ei,a fost lovita in cap!!
Numai Dumnezeu stie cat tin eu la femeia asta,cand am auzit m-a apucat o stare vecina cu nebunia;acum ma simt bolnava,mi-a crescut tensiunea pana la cer,ma doare capul si am o stare generala proasta,nu mai vb de deprimare,de sentimentul de neputinta de a schimba raul;starea asta ma omoara!
Emotioanal sunt praf,crescand in aceasta familie am fost mereu agresata si am agresat la randul meu ca sa ma apar.
Astept sa vb cu parintele de aici,pt ca nu stiu ce atitudine sa mai am vizavi de acesti oameni.
Imi este teama ,ca in aceste conditii,mama poate sfarsi tragic in urma unei lovituri...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Last edited by Yasmina; 31.05.2014 at 21:22:51.
|